Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@13:33:44 GMT

شاخص‌های محاسبه کرایه تغییر میکند؟

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۵۰۵۲

چند هفته پس از پایان یافتن اعتراضات رانندگان حمل بار بین شهری، سازمان راهداری اعلام کرده اجرای یکی از اصلی ترین دغدغه‌های رانندگان را در دستور کار قرار داده است. ناطقان: در جریان جلساتی که در طول هفته‌های گذشته میان نمایندگان رانندگان بین شهری و مسئولان وزارت راه و شهرسازی جلساتی برگزار شد و در این برنامه‌ها رانندگان بخشی نگرانی‌ها و دشواری‌های خود را مطرح کردند که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته بسیاری از آنها اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه حمل بار، اجرایی شدن خواسته‌های رانندگان در حوزه بیمه و انجام مذاکرات با وزارت صنعت برای تامین لوازم یدکی مورد نیاز رانندگان با پایین ترین قیمت بخشی از برنامه‌هایی بود که با همکاری سازمان راهداری به مرحله اجرا رسید.
یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های باقی مانده در این حوزه که رانندگان روی آن تاکید زیادی داشتند اما امکان اجرا نداشت بحث محاسبه نرخ کرایه بر اساس تن – کیلومتر بود. این موضوع که در جریان جلسه مشترک نمایندگان رانندگان و وزیر راه و شهرسازی مطرح شد، از سوی آخوندی منوط به انجام بررسی های بیشتر شد.
حالا سازمان راهداری اعلام کرده که پس از انجام بررسی‌هایی، به شاخص‌های لازم برای محاسبه جدید رسیده که البته فعلا در مرحله مقدماتی قرار دارد.
 بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان راهداری، تعیین پارامترها و شناسایی عوامل هزینه‌ای ثابت و متغیر، بررسی کارشناسی درخصوص تأثیر پارامتر بر تن کیلومتر، بررسی قیمت‌دهی حمل در بازارهای جهانی، طبقه‌بندی خودروها، جمع‌آوری اطلاعات میدانی درخصوص هزینه‌ها، ایجاد فرمول محاسباتی برای هریک از پارامترها، استخراج تن کیلومتر پایه، بازه بندی مسافت‌های حمل براساس الگوبرداری از فهرست بها، کالیبراسیون فرمول براساس قیمت از مبداء بندرعباس، ترسیم منحنی مناسب برای محاسبات تن کیلومتر و بررسی خط روند کرایه تن کیلومتر و اصلاح فرمول تن کیلومتر شاخص‌هایی است مبنای محاسبه قرار خواهند گرفت و در آینده برای اجرایی شدن دقیق این سیاست هر یک از این شاخص ها بخشی از دستور کار خواهند بود.
سازمان راهداری اعلام کرده که برای رسیدن به این شاخص‌ها ۶۰۰ نفر – ساعت کار کارشناسی انجام داده و در این فرایند نظر نمایندگان رانندگان را نیز جویا شده است.
با توجه به اعلام جمع‌بندی‌های ابتدایی به نظر می‌رسد این سازمان دیگر دغدغه مهم رانندگان جاده‌ای را نیز در دستور کار قرار خواهد داد تا نگرانی های موجود در این حوزه به حداقل برسد.
بر اساس گزارش‌های وزارت راه و شهرسازی، حدود ۹۰ درصد از حمل کالا در ایران از طریق جاده انجام می شود.
بهبود شرایط رانندگان و برنامه ریزی برای نوسازی ناوگان دو برنامه مهم وزارت راه و شهرسازی برای بهبود شرایط در این عرصه است.
منبع: ایسنا برچسب ها: محاسبه کرایه ، سازمان راهداری ، رانندگان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: محاسبه کرایه سازمان راهداری رانندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۵۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران

عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن تبیین برنامه زمان بندی و هدف گذاری شده مناطق ۲۲ گانه پیشبرد اهداف این برنامه را بر مبنای تقویت روحیه همدلی و هم افزایی همکاران در مناطق ۲۲ گانه خواند و افزود؛ گزارش اقدامات صورت گرفته پس از تفویض اختیار برخی قرارداد‌های مالی توسط نواحی جهت بررسی میزان تحقق اهداف این موضوع و همچنین بررسی صورت وضعیت‌های صادر شده توسط نواحی با نظارت مستقیم شهردار ناحیه و تعداد قرارداد‌های منعقد شده با سقف تخصیص یافته برای این موضوع از مهم‌ترین موضوعات در حال پیگیری در سال ۱۴۰۳ می‌باشد. 

عباس شعبانی ضمن تأکید بر اطلاع رسانی به نحو شایسته اقدامات انجام شده در راستای ارتقاء وضعیت خدمت رسانی در شهر تهران افزود؛ رصد مداوم طرح بازدید‌های ۳۶۰ درجه در مناطق و طرح تحولی ۲۰ گانه خدمت و طرح الگوی خدمت مختص هر منطقه در حال انجام است که با بهره گیری از ظرفیت‌های نوین اطلاع رسانی برای پیگیری اقدامات صورت گرفته در خصوص هریک از این طرح‌ها در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

شعبانی در ادامه با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ برنامه نظارت‌های میدانی و ستادی با یک رویکرد متفاوت همراه است از تشویق برترین عملکرد‌ها بر مبنای نتایج و مستندات جلسات میدانی و ستادی مناطق خبر داد.

در ادامه این نشست سید محمد فیاض مدیر کل هماهنگی، نظارت و کنترل امور مناطق ضمن بررسی و تشریح عملکرد مناطق ۲۲ گانه در انجام و پیگیری مصوبات مربوط به جلسات نظارت میدانی و ستادی هر منطقه گزارش مربوط به اقدامات عملکردی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی و میزان تحقق قرار داد‌های انعقاد شده توسط شهرداران نواحی هر منطقه وگزارش بررسی میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌های در دست اقدام و ارزیابی میزان عملکرد در حوزه طرح تحولی ۲۰ گانه خدمت در شهر تهران، بازدید‌های ۳۶۰ درجه و الگوی خدمت را به تفکیک هر منطقه ارائه و رصد و پیگیری مداوم این موضوعات در سال ۱۴۰۳ را مهم‌ترین برنامه این معاونت در مناطق ۲۲ گانه خواند.

مهدی شریفیان مدیر کل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امورمناطق در ادامه ضمن بررسی تحقق برنامه‌ها و انجام به موقع پروژه‌های هدف گذاری شده در مناطق به ارائه گزارشی از عملکرد مناطق به تفکیک هر منطقه و تحلیل نقاط ضعف و قوت مناطق بویژه در حوزه برنامه ریزی میزان تحقق اهداف و تکمیل پروژه ها‌ی در حال انجام در مناطق ۲۲ گانه پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه